Slăbește kiwi. Cum ajută dieta cu kiwi la scăderea în greutate și la prevenirea unor boli grave? - BodyGeek


Kiwi în cosmetică

Un kiwi pe zi pierderea în greutate a argintului asigură doza zilnică de vitamina C, astfel îţi creşte imunitatea şi te protejează de răceală şi gripă.

Proprietăţi terapeutice Kiwi conţine: Fibre este laxativ care îmbunătăţesc digestia şi te ajută în regimul de slăbire, prin eliminarea toxinelor.

slăbește kiwi

Luteina — substanţă eficientă în reducerea riscului de apariţie a cancerului, a bolilor de inimă şi previne cataracta. Cuprul este necesar copiilor, pentru că ajută la întărirea oaselor şi dezvoltarea cerebrală. Magneziul reglează ritmul cardiac, relaxează muşchii şi sistemul nervos.

Kiwi – Proprietăți benefice pentru sănătate

Combinaţia de fitonutrienţi — vitamine E, B2, B3, A şi minerale, calciu, fosfor, fier, seleniu, zinc inclusiv cele menţionate mai sus — ce se regăsesc în kiwi, reduce riscul apariţiei atacului de cord, bolilor de inimă, bolilor respiratorii, cancerului, are putere antioxidantă încetineşte îmbătrânirea. Contraindicaţii: cei care suferă de insuficienţă renală cronică, trebuie să consume mai puţin kiwi, în plus poate provoca alergii, mai ales copiilor.

slăbește kiwi

Cum consumi acest fruct? Consumă kiwi înainte de masa de prânz.

Slăbește cu Oprah - Celebra dietă a lui Oprah, în 10 Pași - 41 kg în 11 luni

Cel mai bine este să tai slăbește kiwi în jumătate şi cu o linguriţă să mănânci din interior. Dacă preferi să-l pui în salată, adaugă-l la sfârşit, pentru că enzimele se activează, atunci când îl tai şi frăgezesc repede pulpa fructului.

slăbește kiwi

Cura de slăbire cu kiwi Pentru că iarna se consumă kiwi mai mult deşi iubitorii de kiwi îl pot consuma anul întregîţi propun o cură de slăbire. Consumă g de kiwi înainte de masă, în amestec cu morcov şi ţelină rasă sau cu brânză de vaci, timp de 2 săptămâni. Vei pierde în kilograme, dar îţi vei regla aportul de vitamine cu condiţia să consumi alimente care conţin puţine calorii.

slăbește kiwi

Obţine o faţă mai luminoasă cu rondele de kiwi Pentru că este bogat în vitamina C, kiwi ajută la producerea colagenului, iar acizii pe care îi slăbește kiwi exfoliază delicat pielea. Aplică pe faţă rondele de kiwi, lasă-le să acţioneze timp de 20 min. Astfel, vei hidrata pielea şi vei obţine un ten mai luminos.

  • Kiwi: beneficii si contraindicatii
  • ГЛАВА 119 - Червь набирает скорость! - крикнула Соши, склонившаяся у монитора в задней части комнаты.
  • Slabire ultra

Consumat cu regularitate, kiwi reduce riscul formării cheagurilor de sânge şi cantitatea de grăsime trigliceridele din sânge. Fructele au acelaşi efect ca şi aspirina, numai că cea din urmă poate provoca ulcer.

Nutriție Kiwi: beneficii si contraindicatii Kiwi este un fruct exotic sanatos, care creste in multe tari din zona mediteraneana. Folosit deseori ca ingredient in salatele de fructe si in retetele de prajituri si tarte, deliciosul kiwi aduna o seama de beneficii pentru sanatate. Autor: Dr.

Conferă protecţie contra astmului şi altor afecţiuni respiratorii, datorită conţinutului mare de vitamina C. Slăbește kiwi bun şi pentru ochi: ajută organismul să lupte contra degenerării vederii.

Cura de slăbire cu kiwi

Chiar dacă ştii că morcovii fac bine văzului, se pare ca fructele au început să-i depăşească. Fitonutrienţii din kiwi ne protejează ADN-ul.

slăbește kiwi

Acest fruct apără ADN-ul de bombardamentul radicalilor liberi. Kiwi este o sursă importantă de fitonutrienţi şi antioxidanţi — substanţe care întârzie îmbatrânirea celulelor.

slăbește kiwi

Kiwi mai conţine alţi doi antioxidanţi: vitamina E şi A. Vitamina E conferă sănătate pielii şi grăbeşte vindecarea anumitor boli de piele şi răni. Cine are lipsă de potasiu, magneziu şi fosfor în organism este bine să mănânce kiwi.

Asigură necesarul de vitamine și substanțe nutritive în corp. Are o cantitate semnificativă de vitamina A, C, E, D, B6, B9 De asemenea, kiwi conține potasiu, beta-caroten, fibre, antioxidanti, acid folic, magneziu, calciu, iod, fier, zinc, fosfor, pectina, acizi organici. Fructul kiwi ajută în prevenirea multor boli precum sunt cancerul, bolile cardiovasculare și hipertensiunea arterială.

Conţinutul mare de vitamina C previne artrita şi ateroscreloza şi întăreşte sistemul imunitar.