Slăbește bărbații, Dieta pentru barbati: slabeste si dezvolta-ti musculatura


Mihaela Bilic, medic primar de diabet, nutriţie şi boli metabolice. Cum argumentează medicul.

Studiu: Dieta de slăbire influențează diferit bărbații și femeile

Ştiri pe aceeaşi temă Dr. Din punct de vedere al echilibrului ponderal şi al problemelor legate de alimentaţie, bărbaţii sunt născuţi sub o stea norocoasă din cel puţin 7 motive, susţine dr.

slăbește bărbații

Dispoziţia grăsimii este androidă, pe burtă, şolduri şi torace, în timp ce braţele şi picioarele rămân subţiri. Această distribuţie a surplusului ponderal în jumătatea superioară a corpului este determinată de hormonul masculin testosteron şi are marele avantaj că este extrem de sensibilă la restricţia calorică.

Cura de slăbire la bărbaţi are rezultate imediate şi slăbește bărbații, grăsimea abdominală fiind prima care dispare prin dietă. Rata metabolismului bazal este crescută - 1. Aportul caloric zilnic pentru un bărbat cu activitate medie este de 2. Structura grăsimii subcutanate este specială la bărbaţi, celulele adipoase fiind despărţite de membrane conjunctive puternice, groase şi cu direcţie oblică, ataşate de slăbește bărbații din profunzime.

Strategii excelente de slabit pentru barbati

În felul acesta, chiar dacă există un surplus de grăsime, aspectul scădere în greutate trishala rămâne neted.

Nu cunosc gustul amar al eşecului.

slăbește bărbații

Când se hotărăsc să slăbească, bărbaţii o fac cu seriozitate, pentru că recunosc că au o problemă, iar rezultatele nu întârzie să apară.

Cura lor de slăbire este probabil prima şi ultima, se adresează ţintit unei situaţii precise, are un mecanism declanşator logic şi eficient: m-am hotărât, ţin dietă, slăbesc şi apoi mă ocup de alte probleme, mai importante.

slăbește bărbații

Dau vina uşor pe cei din jur pentru felul nesănătos în care mănâncă. Şi este adevărat. Cu excepţia situaţiei în care masa are loc la restaurant şi sunt responsabili pentru ceea ce comandă, în restul timpului bărbaţii mănâncă de foame şi se mulţumesc cu ceea ce primesc.

Reguli anti-burtă pentru bărbaţi!

Bărbaţii nu au fantezii culinare, nu vizitează noaptea frigiderul, nu au pofte, depresii sau slăbiciuni gastronomice, cel mult mai cer o porţie în plus dacă nu s-au săturat.

Viaţa bărbaţilor nu este dominată de lupta cu kilogramele, iar dacă femeile slăbește bărbații gândesc la fiecare 20 de minute la subiecte legate de mâncare, ei se gândesc, la fel de des, la sex.

Bravo lor! Este suficient să renunţe complet la alcool şi într-o lună, fără alte modificări în dieta zilnică, pot scăpa rapid de kg.

Slăbește Sănătos - rezultate uimitoare la final de proiect

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos: citeste totul despre:.